Det kan godt være, at vi ikke har været så heldige med vejret – men det er jo trods alt også den australske vinter pt. Én fordel er der dog ved denne årstid – færre turister! Den smukke snoede kystvej har allerede bragt os mange flotte oplevelser, og vi har vejene mere eller mindre for os selv. Storslåede vider og det brusende hav der slår ind mod de stejle klippesider – så er scenen sat!

Efter en overnatning på YHA’et i regnfulde Apollo Bay gik turen i dag videre til naturparken Otway. Her skal alle passagerer i bilen have øjnene på træerne! Turen gennem parken er nemlig fyldt med Eukalyptustræer = Koalaer! Efter få kilometer så vi vores første vilde koala – og begejstringen var stor.. Da øjnene først var indstillet på koalaer, så vi dem overalt. DET var dagens store oplevelse! Parken endte ved et smukt fyrtårn med en imponerende hav og klippe udsigt.

Inden solen gik ned nåede vi også, at se de storslåede tolv apostle. Det vil sige, den dag i dag er der dog kun otte tilbage – havets kræfter har gjort kål på de sidste fire. Vi satser på solskin i morgen og en tidlig start ved de ”tolv” vidundere.

Netforbindelsen er stadigvæk ustabil, men vi forsøger at holde alle jer nysgerrige sjæle underettede (c’,

Til Axel’s 30 års fødselsdag på søndag, vil vi dog være i Adelaide, hvilket vil sige inden for civilisationen / netværkets grænse…(jeg er sikker på han tjekker sin mail denne dag, blink blink)!