Efter vores swagoplevelse var vi blevet helt pjattede med camping. Camilla og hendes søster Louise ville komme senere på dagen, så hvad mere nærliggende end at lege to af de legendariske Wicked Campers. En ombygget kassevogn med minikøkken og soveplads.

Pigerne var helt med på idéen, så vi drog straks mod en anden nationalpark i området – Litchfield National Park. Her kan man let komme rundt uden firhjulstræk, så vi fyldte køletaskerne op og drog ud i det fri.
Første nat tilbragte vi ved Florence Falls. Et godt tip er ikke at komme for sent ind på de tildelte campingområder. Vi endte med at dele bålområde med Steven fra Melbourne som havde været i området i et par dage, og havde masser af gode fif til de fire blonde danskere. Skal man kunne nyde en middag udendørs ved bålets varme, er myggespray plus lys en nødvendighed. Kænguru bøfferne blev lagt på grillen, og turens første campingdag var vellykket.

Buley Rockholes er en kombination af små vandløb der mødes, og strømmer ned over de røde klippestykker – vi kan alle varmt anbefale en dasedag dette sted.

Wangi Falls er det eneste sted man rent faktisk svømmer side om side med ferskvandskrokodillerne. Rangerne fjerner saltvandskrokodillerne op til den tørre sæson, men lader de ferskvandskrokodillerne være. De kan jo ikke slå dig ihjel – som de siger… Wangi Falls er klart et besøg værd, ligesom svømmeturen over til vandfaldet er – små 80 meter med meget sort vand under én og mulige ”følgesvende” under sig!?!?

Gode grin, herlig tøsesnak (som Axel måtte lægge øre til), og dejlig dansk humor var lige hvad vi havde brug for efter snart halvanden måned på farten. Nu har vi bevæget os til Alice Springs, hvor vores sidste outback eventyr (i denne omgang) venter – The Red Center.