Uha uha hvor skal vi starte og hvor skal vi slutte… 3 er nu blevet til 2, da vi i går tirsdag satte frøken Mygent ombord på flyet mod KBH. Hun har dog kameraet fyldt med gode ferieminder i form af en aktiv dag ved the Blue Mountains, ture til Sydney, tøsehygge med manicure og shopping i Manly inkl. prøvesmagning af mokka på diverse kaffebarer mv. Naturligvis gik turen også forbi Zoo’en, hvor Matt endnu en gang hev sin indre Steve Irvin frem, og fortalte levende om alle havens dyr til Maikes store begejstring.

Man må vel også lige nævne, at vi på turen til the Blue Mountain drejede forbi Megalong Valley (ja, det hedder den faktisk!), og her mødte vi Hr. og Fru. Kænguru i det fri. Hegnet er til deres beskyttelse fra vejen. Vildt syn!

Den sidste uges tid har nok mest stået i loppemarkedets tegn. I den forgangne weekend har vi afholdt vores første (og nok også eneste) australske Garage Sale. Masse produktion af hjemmelavede løbesedler blev sat op i hver en lygtepæl, opslagstavle og opgang vi kunne komme i nærheden af.

Lejligheden blev omdannet til et showroom med ”røde” priser på hver en lille dims. Maike blev kostet tidligt op lørdag morgen, da hendes seng naturligvis også var til salg…og hun måtte vente i spænding på om hun havde noget at sov i ved aften tid. Vores første dag gik godt, og vi var nu kampklar til endnu en dag med ekstra nedsatte priser.

Axel tog plads på fortovet i en skøn kongeblå salgsbar campingstol, og med at venligt nik over bogkanten lokkede han folk inden døre til Frøken ”kom-og-gør-en-god-handel”. Da dagen var ovre og vi havde fået presset vores kærer naboer så meget på som muligt, var det tid til en velfortjent frokost som Camilla havde klargjort i det fri til de trætte handelsfolk. Vi kæmper pt. stadigvæk med, at få solgt de sidste store ting og håber på at nogle bider på krogen nu hvor det hele koster 0 kr – bare det bliver afhentet senest i morgen torsdag! Gulvmanden kommer fredag og skal rense tæpperne, og lørdag skal vi overdrage lejligheden TOM. Alt i alt er vi nu godt tilfredse med salget specielt set i lyset af timingen og tidspres…

Alt i mens vi har opholdt os inden døre har mange af jer spurgt til vejrforholdene her i NSW. Heldigvis har vi ikke været så hårdt ramt som de billeder der blev vist i dansk tv. Dog har weekendens storm sat sine spor på turisternes ikon strand Manly Beach.

Bølgerne rullede ind i hold lørdag, og da højvandet kom ved aftenstid, var der ingen strand at se overhovedet. Stormen stod på i over et døgn og vi gik en aftentur langs ”stranden” for at se de mægtige bølger. I DK sender vi ungerne ud hvis den første sne falder, her sender man ungerne ud til et gratis brusebad. Bølgerne slog ind mod muren langs kysten gav det høje kaskader af vand som ungerne morede sig med – lidt vildt, men okay selv den snart 30 årige måtte også ud og lege 😉

Skaderne på stranden skar i øjnene dagen efter… Alle de populære volleyball net var iturevne eller væk, sandet var forsvundet og havde efterladt dybe kløfter på vores ellers glatte og jævne strand. Store sten var kommet til syne og mange meter gelænder var revet bort. De eneste som ikke så ud til at bekymre sig om skaderne var de evige surfere som blot var glade for at kunne komme ud og ”ride” på bølgerne igen.

Dette er sidste indlæg fra unit 1 – 115 Sydney Road i Manly – søndag drager vi ud på nye eventyr og glæder os til at dele de næste 50 dages rundrejse med jer. Skulle nogle af jer have nogle ”must see” steder undervejs så sig endelig til – vi er altid åbne for en lille afstikker på ruten.

Hyg jer så længe!