Igår var en fantastisk dag.. Vi hentede nemlig min veninde og sidste logerende, Maike, i lufthavnen – og hun var frisk (efter omstændighederne,) og havde haft en god og lang tur fra Danmark. Så turen gik rimelig hurtigt direkte mod Manly og kun med en kort de-tour omkring operaen ”by-night” før vi parkerede foran Sydney Road 115. Resten af aftenen gik med røverhistorier fra både DK og Aussie-land, og det var dejligt at høre nyt hjemme fra foråret.

I dag startede vi med ægte aussie brunch og rundvisning i Manly. Især stranden gjorde stort indtryk og vi måtte straks have sand mellem tæerne (c’, Vandet er stadig fantastisk og vi planlægger at tage ned og snorkle i morgen.

Vi nåede også til Shelly Beach, nød udsigten over vandet, naturen, surferne og på vejen tilbage så vi en stor Water Dragon før vi tog færgen mod Sydney. Vi måtte jo lige vise et af verdens største bygningsværker frem, når der nu er kommet endnu en bygningskonstruktør til landet, hehe..

Vi glæder os nu til, at vise en masse mere af Sydney og omegn frem i de næste to uger – inden vi selv drager ud på nye eventyr….

Forresten, vi kan nu annoncerer vores hjemkomstdato til DK – den 28 juli….. i år he he.