Mandag = Oplevelsesdag! Når vi begge sådan har fri på en skøn solrig mandag, ja så er det bare om at komme ud af døren, og udforske nye områder. Vi har tit besøgt det smukke fyrtårn ved Palm Beach, og nydt udsigten over de mange små øer samt den frodige national park Ku-Ring-Gai Chase, også kaldet West Head, der omringer spidsen af Palm Beach.

Efter en gåtur gennem bush’en kom vi til en lille grotte kaldet Red Hand Cave. Her har aboriginere for over 2000 år siden sat deres håndaftryk på grottens sider.

Turen gik nu videre til den lille luksuøse havn Akuna Bay. Vi havde ikke i vores vildeste fantasi regnet med, at der lå en ”mini-Monacco” havn for enden af den smukke flod Hawksbury River. Store prangende yachts glimtede herligt i efterårssolen og vi kastede lange blikke efter de hvide skuder. Jeg klappede lige en af de mindre som var til salg – til små hurtige 4 millioner danske kroner.

Den lille lokale café lokkede med hjemmelavede scones og store saftige muffins…og ak ja vi bukkede under og kastede os over kalorierne… 😉 I mellem tiden havde Axel fået klargjort en lille motorbåd og vi nød 2 smukke timer på floden.

Nu venter arbejdet forude for mig, og ja Hr. Hjemmegående vil sikkert have nye spændende billeder klar til Jer sidst på ugen. Take care (-: