Den sidste uge har været alt andet end ”normal”. For det første har jeg været hjemmegående! Det har jeg ikke prøvet i mange år (hvis man ser bort fra mine sygedage i januar på grund af ryggen), og det har jo givet mig tid til at prøve kræfter med min store lidenskab – Fotografi!
Det har resulteret i en del nye billeder i galleriet på hjemmesiden, så tag et kig.. (c’, Jeg håber I kan lide dem – jeg har nemlig været oppe fra kl. 04.30 flere dage i den sidste uge for at nyde solopgangen, holde øje med surfere og se hvordan Manly vågner op time for time.
Desuden tog jeg en hel dag alene i Taronga Zoo for at få nogle gode billeder af dyrene og resultatet var fantastisk. Matt gav mig en lynrundvisning i uddannelses centeret, og jeg fik hilst på deres nyeste ven, en lille Wombat (c’,

I fredags var vi ude at spise med Matt, Jason og Nick og indimellem spøgelseshistorier og god mad, lod Jason en bemærkning falde om vores måske lidt manglende besøg i vandet på Manly Beach… Det kunne vi jo ikke have på os så straks lørdag morgen pakkede vi sydfrugterne, boogieboardet og tog på stranden. AL hyggede sig med solbadning og jeg tog selvfølgelig lidt flere billeder til at starte med – der var fantastisk store bølger og surferene var ude selvom stranden i princippet var lukket for badende. Men efter et par timer i solen måtte jeg altså køles af og af sted på boggieboardet! AL måtte overtales lidt til at dyppe fødderne, men da hun endelig kom under (og med boogieboard, ja Kim her er beviset) var hun slet ikke til at få op igen – hun var faktisk et stort smil! Fantastisk – og så med vand der er varmere end luften!

Lørdag eftermiddag stod den på hyggeshopping og jeg kom til at købe min 30 års fødselsdagsgave til mig selv (lidt tidligt, men så kan jeg nå at bruge den her i Manly) – Et fantastisk nyt zoomobjektiv til mit kamera og nu kan hverken surfere, landkrabber eller fugle gemme sig for mig!