Fredag d. 17 april var min sidste arbejdsdag hos Health Projects International og det blev fejret – faktisk så meget at jeg var helt overvældet. Jeg havde ikke regnet med det store farvel, men havde da snakket med et par stykker om lidt let frokost og en fredags / afskeds øl efter fyraften.

Klokken nærmede sig frokost og pludselig var vi 17-18 stykker til frokost på et lille thaisted i Kirribilli. Overvældet over antallet af fremmødte måtte jeg holde en mindre tale, hvor jeg da også lige nævnte at jeg ville gå ud til en enkelt øl efter fyraften.

Inden skulle jeg lige nå tilbage og knokle et par timer med rumtegninger, oprydning og let småsludren om vores kommende tur rundt på det australske kontinent. Klokken lidt over 4pm (1600) ringede min telefon og det var receptionisten der ”lige havde brug for lidt hjælp med noget”, og jeg rendte ind i et baghold af mine kollegaer som havde skrevet kort, købt gave og en kæmpe chokoladekage! Helt fantastisk – og endnu engang måtte jeg holde takketale (c’,

Efter fyraften gik vi på Kirribilli Hotelpub, og her endte vi også med at være 15-20 stykker. Ret godt fremmøde og selvom jeg allerede var hjemme kl 21.00 var det super hyggeligt og jeg fik sludret, hygget og smagt en par af de australske og new zealandske øl.

Nu står den så på fototure rundt i Sydney i de næste par uger, indtil AL også stopper på arbejde, og Maike kommer og holder os i ørene. Håber snart at kunne vise resultatet på vores fotoside.

(I skulle da ikke snydes for et billede af kagen også – Og ja, den smagte rigtig godt!)