Blinkende neonskilte, klukkende børnelatter, mad til at mætte alle typer sult, rungende musik og snak fra de mange højtalere – alt sammen godt blandet med lugten af bondegård! Ja, vi var lige i midten af The Royal Easter Show sammen med Matt, Nick, Jason, Caroline og Camilla (samt resten af aussie-folket).

The Royal Easter Show varer ca. 14 dage, og er en blanding af forskellige faglige messer, et Tivoli, et dyreskue og en mad- og musik festival. Vi så både fåreklipning, præmiering af de største australske tyre, børnezoo med alle type ”bondegårdsdyr” som man kunne klappe og fodre – skønt (c’,

Små madboder var opstillet overalt – her fik vi prøve smagt, det Matt mente var et MUST og man var ikke en rigtig aussie før det var indtaget.

– HOT DOG ON A STICK = Friture stegt pølse på en pind med tomatsouce væltende ned af den.

– CHEESE ON A STICK = Friture stegt ost på pind.

Limonade med lime eller en cola til at skylle det hele ned med var også en del af frokostpakken i følge Matt. No wonder at de bliver lidt fede efter sådan en kaloriebombe.

Efter den omgang måtte vi lige forbi sliklandet, hvor de til vores store overraskelse solgte lakrids – SALTLAKRIDS. Det chorekerede dog også sælgeren, at vi så målrettet gik efter de forskellige lakridstyper. Da vi gerne ville prøvesmage saltudgaven – stoppede han op og spurgte om vi var sikre?! Yes, yes it’s okay we are from Denmark and we love it! Hans svar herpå var blot: “Say no more… !” ha ha. Hmmm, det smager nu også fantastisk og sjovt nok var der ikke nogle af de andre som ville smage vores lakrids… så bare mere til ”danskerholdet”.

8 timer senere efter diverse demonstrationer af husholdningsprodukter, lægemidler og nakke massage, var det blevet tid til at se det store Fruite Market. Ved næsten alle stande var det officielle konkurrencer med fornem præmiering af 1., 2. og 3. Pladsen. På frugt markedet var det en konkurrence mellem de australske stater. Som I kan se på billedet havde en af staterne lavet en KÆMPE fisk i forskelligfarvede æbler. Andre havde lavet farverige landskabsmotiver af alverdens frugter og grønsager – utroligt syn.

Inden dagen sluttede var det tid til lidt ”hestekræfter” – et stort bil- og motorcykelshow, med farlige loops, vilde tricks og hovedrystende formationskørsel. Det hele afsluttet med et fascinerende fyrværkeri. Vejrguderne var med os, så da vi efter 11 timer på farten var kommet sikkert hjem – kom regnen og tordenvejret… Så søndag og mandag har derfor stået på kortspil, sjaskede gåturer og sladderbladslæsning godt suppleret af Anton Berg æg og Piratos – mums tak for pakkerne til både Johan & Gry samt Trine & Morten 😉

Nu er Axel klar til at begynde på sin nye tilværelse som hjemmegående/fotograf/madlaveren/rengøringshjælpen…nåh, ja det sidste er nok ønsketænkning ha ha ha. Jeg har valgt, at forlænge min kontrakt hos GN ReSound 4 uger mere og en dag ekstra om ugen – sidste dag for mit vedkommende er den 8. maj. Så skal vi to hønisser rigtig ud på eventyr.
Lejligheden er nu officielt opsagt pr. 1/6 – så vi kan desværre ikke modtage post eller pakker fra omkring den dato af. Vi vil dog undersøge mulighederne for at få en postboks….hvis der nu skulle komme et fødselsdagskort eller to til Axel når vi er ude på vores rejse.

Roger over and out herfra sofaen af!