Kameraerne var opladt, solen stod højt og vi var klar til endnu en oplevelsesrig weekend. Glitter, glimmer og tiltrækning af samme køn er blot nogle af de nøgleord som er forbundet med dette indlæg. Vi var til Mardi Gras – den største bøsse og lesbiske parade i Australien.

Tilbage i 2002 så jeg (AL) dette optog, hvilket var en helt utrolig event med en fantastisk stemning, noget jeg også syntes at Axel skulle opleve.

Hen på eftermiddagen blev hovedvejene lukket og alle gader var flot pyntet med det internationale multifarvede flag, og farverige fjerboa’er prydede hvert et vindue. Vi kom tidligt og fik suget atmosfæren til os. I løbet af et par timer var gaderne fyldte og det vrimlede med karismatiske personligheder som bragte smilet frem på de fleste. Al påklædning er ”tilladt” denne dag – og de fleste stiller også gerne op til et foto eller to 😉

Camilla, Jason og hans kæreste Caroline kom senere og nød showet fra sidelinjen med os. Konfetti, blinkende neonlys og farverige ladvogne kom trillende én for én godt hjulpet i gang af høj og festlig musik. Udklædte og energiske bøsser, lesbiske, biseksuelle, dragqueens mv. leverede et brag af et danseshow gennem Sydneys gader.

Mange store virksomheder har deres egne ”floats” (ladvogne) for, at vise deres åbne holdning til deres ansattes seksualitet. Herunder politiet, brandvæsnet, sygeplejersker, diverse religioner, banker mv.

Der blev blitzet, klappet, danset, flirtet og festet natten lang. Vi trak os dog tilbage, da Axel mente at nu havde han fået nok tilbud for en aften – Ja, det betød ikke noget at jeg stod ved hans side…de havde fået øje på ham!

Billederne siger ALT – men vi havde en sjov aften og fik én på opleveren. Vi lægger løbende billeder op på fotosiden, så tilbage er der bare at sige – ENJOY!