Den 5. marts og et år mere på bagen. Det var en dejlig, hyggelig, og nok den længste fødselsdag jeg nogensinde har haft. Skønt at være 10 timer foran jer andre.

Tusind tak for alle jeres lykønskninger pr. mail, facebook, sms etc. – og et stort tak for alle de dejlige pakker og fødselsdagskort som dukkede op i løbet af ugen helt fra DK. Axel og min kære moder var lidt for gode til at gemme jeres hilsener…jeg nåede slet ikke at smugkigge eller føle lidt på pakkerne. Ja, måske var det 27, men den indre 5 årige er der endnu 🙂

NATURLIGVIS – havde jeg sørget for høj sol og behagelig temperatur, så vi nød en skøn dag i Sydney med alt hvad der dertil hører. Vi kom blandt andet højt til vejrs i The Sydney Tower. Her har man en 360 graders udsiget over hele byen og alle forstaderne. Vi kunne se helt til vores lille surferby Manly. Den gamle Gordon vovede sig da også hen til vinduet et par gange, for hver gang at blive blød i knæene og hovedrystende måtte trække sig tilbage. Går nu under navnet Kyllingen.

Næste fødselsdag er Axels – og det er et af de skarpe højner… he he!