Dette indslag på Anne-Louise og Axel’s blogg er i al hemmelighed indlagt om natten, hvor de sover.

Vi synes nemlig lige, at vi vil vise jer – der tror vi bare er kommet på afslappende solferie i Australien – at virkeligheden er ganske anderledes – suk.

I dag lod de os f.eks. vide, at hvis vi ikke både når at støvsuge, vaske op, pudse vinduer, ordne have, gå ud med affald samt få handlet godt ind – ja, så ved værtsparret ikke, om de orker at tage med os i Operahuset i aften.

Andre dage slæber de os med ned på en bred, hvid sandstrand med turkist vand, og kæmpe høje bølger. Så tvinger de os først til at grille et par timer i den stærke sol, for derefter at presse os ud i vandet, så vi må kaste os rundt i bølgerne for at overleve.

Vi har en mistanke om, at de håber at se bare én af de store bull sharks – eller måske endda “den store hvide”, der pt. huserer i området. Indenfor den sidste uge, er der nemlig set 10 af slagsen i strandende omkring Sydney. Kunne det mon tænkes at…………….?

Ja, og her gik vi og troede, at vores datter savnede vores selskab, men det var altså en helt anden form for underholdning, hun havde set frem til, når vi skulle komme på besøg.

På nogle af nedenstående billeder kan I se, hvordan vi får dagene til at gå hernede.

Ja, hmm – det bliver rart, når de søde unger engang kommer retur til DK – så må det være os der sætter husreglerne.

Masser af varme hilsner fra de 2 tyende i Manly.