Som tiden dog flyver når man hygger sig – men nu må det være på tide med lidt nyt på bloggen!

Siden Kim og Jane kom i sidste uge, har vi haft travlt med, at vise dem rundt i Manly og omegn – til trods for regn og blæst.

I onsdags havde jeg besøg af Camilla fra DK, en veninde fra studiet og et medlem af Byggeriets Erfaringslaug (c’, Det er jo altid fantastisk med besøg hjemmefra, og hun havde lige tid til et stop i Manly inden hun skulle hjem til kulden igen. Så jeg trak hende rundt til de fleste seværdigheder i Manly, og vi fik også besøgt Manly Oceanworld! Udefra ser det ikke så stort ud, men vi var ret imponerede over alle de sjove og spøjse fisk de havde presset ind. Men det vildeste var ikke de 5 farligste slanger, edderkopper og øgler eller de mange akvarier med farverige fisk i alle størrelser – Nej, det var deres hajtunnel! OG ikke nok med at de havde 7 Grey Nurse sharks og en kæmpe (1,1 meter lang) havskildpadde drønende rundt dernede – de havde også en kæmpe Black Stingray der er mere end 2 meter over ryggen! Det ser helt vildt ud, når den svømmer ind over tunnelen som et andet flyvende tæppe!

De første dage med familien Gordon i Manly gik med strandture, butikskiggeri og cafébesøg, og da Anne-louise havde fri i fredags skulle dagen jo udnyttes. Så de tre Gordon’er tog vandreskoene på, fulgte mig til fys’en og satte kursen mod North Head af de små stier. Jeg mødtes med dem på toppen (når man har rygproblemer må man jo godt snyde lidt), og vi fulgtes ud på spidsen, hvor folk var stimlet sammen i hobetal. Det er nemlig nu de fleste af de enorme krydstogtsskibe sejler ind og ud af Sydney Harbour – i alt får vi besøg af 22 i de disse 2-3 uger. OG JO – de ER enorme!! Bare se den herunder: (plads til 3.900 passagerer)

Lørdag var vi i Sydney på shopping/sightseeingtur. Vi var en tur igennem the Rocks og jeg fik min første 30 års fødselsdagsgave (lidt for tidligt, men Kim og Jane mente ikke de ville være i stand til at gemme den for mig indtil juni) – En vaskeægte australsk cowboyhat! En Akubra, Cooper Pedy i sort rabbitfur (hårdtpresset kaninpels) med et lækkert kængurohale bånd i lysebrunt samt en ægte opal i siden. Den er alt for fed!

Videre på turen gik vi igennem Darling Harbour og ned til Glebe Point, og da fødderne blev trætte tog vi tilbage til Cirkular Quey og fik lidt kaffe mens vi kiggede på flere krydstogtsskibe … og på lidt mere regn (c’,

Søndagen blev brugt på gåture rundt i Manly’s små hyggelige villakvaterer, strandpromenaden i Balmoral, og i Mosman blev der kigget på butikker i den helt store stil. Mosman er en super hyggelig by med en masse spændende små butikker. Vi kørte også lige forbi Cremorne Point og så udsigten mod Opera huset, CBD og Harbour Bridge og udpegede vores plet fra nytårs aften – før vi til sidst valgte, at køre til Woolloomooloo og spise. Det er simpelthen et af de hyggeligste steder i Sydney – vi måtte bare derhen og få en god bøf.

I dag mandag, er der endelig fuldt blus på solen og det er drøn varmt! Familien Gordon er smuttet på stranden, og jeg skal ned og mødes med dem om lidt. Ryggen har det rimeligt godt nu og nu mangler jeg bare en seddel fra min læge på at jeg godt må begynde at arbejde igen. Jubii…

Håber at I alle har det fantastisk derhjemme, og at I nyder kulden lidt for os også – her er en af de små færger til sammenligning.. også med broen (c’,