Tiden var kommet og AL’s kære forældre skulle begive sig mod varmere himmelstrøg. Desværre var Finair ikke helt enige. 10 minutter før afgang blev flyet aflyst pga. tekniske problemer. Alle andre fly, bare ikke deres – hulk hulk. Gode råd var dyre og deres fly til Hong Kong fra Helsinki kunne de godt vinke farvel til. Det lykkes – efter en rask løbetur gennem Kastrup lufthavn – at blive tjekket ind på et nyt eftermiddagsfly til Helsinki. Herfra gik turen så med et midnatsfly til Bankok, og et par timer senere kunne de sidste 10 timer mod Sydney så tilbagelægges.

Vi måtte derfor tidligt op i dag, da Al’s forældre (som var blevet forsinket med et ½ døgn) skulle hentes i lufthavnen. De landede 06.55 så frøkenen kørte allerede kl 06.00. Jeg måtte ikke komme med for ryggen – den er stadig ikke glad for at køre i bil 🙁

Godt genforenet og med en lille tåre i øjenkrogen, vendte de tre næsen tilbage mod Manly. I dag vil den stå i udpakning/afslapning/og rundvisningens tegn – vi ønsker de nye logerende hjertelig velkommen (c’,

Jeg benytter lige chancen til, at vise Jer min lille computerplads i køkkenet – ryggen skal jo helst stå ret. Håber snart på bedring…