Mange har spurgt hvorfor der ikke er kommet noget på bloggen i lang tid…meget enkelt – vi har bare ikke lavet noget spændende den sidste tid. Vi prøver at spare lidt penge pt., da der er lavvande i kassen og ja så ligger herren også på langs igen. Siden i tirsdags har Axel ligget vandret pga. rygsmerter. Ak ja, vi husker nok alle sidste år hvor han lå i flere måneder. Heldigvis er det ikke så slemt denne gang, men han er sygemeldt fra arbejdet pt. Lægen har givet ham lidt smertestillende og nye rygøvelser – så vi håber på bedring dag for dag. I dag tog lægen så min sengekammerat fra mig. Sengen er simpelthen for blød at ligge i, så nu skal han tilbringe nætterne på gulvet – hvor han i øvrigt ligger det meste af dagen i forvejen….nedtur! Vi håber han bliver kampklar til resten af familien Gordon kommer om 9 dage og skal vises rundt i byen mv.

De havde lovet hedebølge i Sydney denne weekend (44 C), men pt. har vi ikke mærket noget til den, og må nøjes med at kigge ud på det dejlige sommervejr herfra stuegulvet hvor der den står på kortspilning og kaffedrikning…

Rigtig god weekend alle sammen – nyd snevejret!