GN ReSound here I come…

I går tirsdag, var skjorten ny strøget og navigationen klar og parat til tage mig sikkert hen til min første arbejdsdag. 24,3 km tager “kun” 1½ time, og med en bil uden air condition og 33 grader udenfor med høj luftfugtighed – ja så var jeg nok det man kalder lettere lun og klar med et skønt svedigt håndtryk til mine nye kollegaer.

De er alle rigtig søde – australiere, parkistanere, asiatere, englændere og ja nu 3 danskere. En sælger (som jeg ikke har mødt endnu) og vores General Manager som var ham der skaffede mig jobbet.
De første to dage er gået med at få styr på produktlinien og arbejdsgangene. Det er skønt at stå op om morgen og skulle på arbejde – frøken Gordon har fået ny energi. Jah, og så har jeg jo fri 2 dage om ugen, hvor jeg kan hygge mig på stranden og komme i træningscenteret 😉

Life is good!