Vi havde godt hørt at nytårsfyrværkeri skal opleves i Sydney, men det er først når man står og ser på det at det går op for en at det SKAL opleves i Sydney! Tivoli, Ischgl, Bastiliedagen og alle andre fyrværkerishows vi har set – go home! Blog Image

Nå, men vi vidste at vi skulle være der i rimelig god tid for at få en ordentlig plads, så kl. 15 rullede vi ind på parkeringspladsen ved Cremorne Point. Allerede her var der fuldt pakket og derfor måtte Al og Mette hurtigst muligt finde en lille firkant græs mens Axel parkerede bilen. Picnictæppet blev foldet ud, de nyindkøbte picnicstole blev slået ud, pigerne havde forberedt både øl, vin, fantastisk tapas og til sidst blev selv kortspillet fundet frem – Ren hygge og hvilken fantastisk måde at holde nytår på! Blog Image

Dagen gik hurtigt og efter mørket faldt på kom Sydney rigtig frem med alle sine lys. Operahuset og Harbour Bridge var lige overfor, så udsigten kunne ikke være meget bedre! Kl. 21 gik det lille ”børnefyrværkeri” i gang, hvilket var helt fantastisk – en apertiser for ”voksenfyrværkeriet” ved midnat. Temaet i år var Creation og de havde bygget en masse både med lys på som sejlede rundt hele aftenen. Blog Image

Vi havde en fantastisk aften på Cremorne Point (c’, og i dag står den på tømmermandshygge og pakning af tasker inden vi tager til Cairns i aften. Vi ønsker jer alle et mindst lige så fantastisk nytår hjemme i DK og ude omkring i verdenen!Blog Image