Bilen var pudset og skinnede som en rød rubin, flaget blafrede ud af tasken og det store smil var på. Pga. kraftig regn havde lufthavnen været lukket et stykke tid og da vi ikke kunne se Mettes fly nogle steder blev vi helt bekymrede. Men der´kom QF32 til syne kun små ti minutter forsinket – pyha og smilet var tilbage.Blog Image

Lyn hurtigt slap den lille loppe gennem tolden og så meget glad og tilfreds ud – selv efter 26 timer krøllet sammen på et flysæde. Sådan skal det bare gøres! Efter en godnat øl – kunne vi godt putte frøken Thøgersen i seng….jetlaget skal jo ud af kroppen hurtigst muligt….og hun sover sødt endnu 🙂Blog Image

I dag er vejret super smukt og vi starter med at tage rundt i området, så på en lille vandretur til Palm Beach, hvor vi måske møder Camilla til frokost. Ellers står den på afslapning ved stranden så vi kan sende en brun dansker hjem til kulden igen he he. Ciau fra de 3 danskere 😀