1..2..3…så er julen ovre og juletræet står nu i højrnet og mangler vand. Mange af Jer skal måske tilbage på pinden her mellem jul og nytår – vi føler med Jer og ønsker god arbejdstlyst 😀Blog Image

Vores juleaften gik fint – maden, som jeg nok havde frygtetmest, blev både spiselig og fik rosende kommentarer af vores Aussie gæst Gary. Gode point han scorede der thi hi. Maverne blev hurtig mætte og Axels lækre ris’a’lamande var lige prikken over i’et. Til Garys store overraskelse og vores andres, var der vild kamp hen over bordret, da det var blevet tid til “den store pakkeleg”. Terningen fløj gennem luften og stakkels Dog fattede ikke helt hvad vi havde gang i – han ville hellere ud i vores have og lege med bold. Dumme mennesker kom nu ud og leg med mig!Blog Image

Vi fik både skrålet og danset om juletræet inden gaverne blev åbnet. Stort 10-tal til Gary for sin flotte præstation med udtalelse af de danske julsange. Vi havde en hyggelig aften – og siger mange tak for alle de fine gaver 🙂Blog Image

1. juledag staartede tidligt for vores vedkommende, da der skulle skypes med familierne derhjemme. På svigerfars opfordring tog vi ud og inspicerede “min” bugt – Gordons Bay! Ved siden af lå Coogee Beach, som var plastret til med glade aussie familier, som fejrede julemorgen med picnic på stranden og surfbrættet under armen. Vi sluttede eftermiddagen af med en lille tur rundt i en næsten forlandt Manly og kom til at dreje forbi videobutikken (c’, Her kom hele sæson 4 af LOST med hjem – og ja så forsvandt 1. juledag jo hurtigt ups. Blog Image

Blog Image

2. juledag var tilgengæld aktiv her startede Axel med en rask lille løbetur og mødte mig senere på en gå tur til Forty Baskets. Her fortsatte vi rundt i bugten og fik os en varm vandretur gennem buskadset. Vi troede vi var mere eller mindre alene ude på stierne, men pludselig drejede stien og BANG udstigsposten forude var proppet med mennesker. Boxing Day, som den 26. hedder her, er dagen hvor den store sejlkonkurrence går i gang. Bådene skal sejle fra Sydney til Hobart på Tasmanien. Havneudløbet var som en oprørt myreture af både – 11 helikoptere svævede hen over dem og filmede til aftens reportage. Blog Image

I dag lørdag den 27 skal vi lige sammen med resten af området “på store byttedag” i det lokale indkøbscenter, og herefter skal de sidste forberedelser klares inden vi skal i luftehavnen og hente Mette. Jubiii 😉 Axel var oppe kl. fem for at afprøve alle sine julegaver i aktion. Solopgangen skulle fanges med alt hans nye kameraudstyr… Desværre havde solen ikke tænkt sig at kigge frem før efter otte og tågen hang tykt over Manly. Så solopgangsbilleder må I vente med lidt endnu.Blog Image

Blog Image

Vi håber I har nydt juledagene og fået lidt sul på sidebenene…