Som dagene dog flyver af sted når man har det sjovt…

Mange af Jer ved, at jeg har et svagt punkt for ægte juletræer, og et netop sådanne skulle naturligvis også pryde vores nye hjem her i Manly. En tur forbi de lokale spejdere og vi var et juletræ rigere – intet plastik over dette træ, men hvad der skulle vise sig at være et svært træ at pynte (MEGET tætsiddende grene og lange BLØDE nåle inkl. en, lad os bare sig, bøjelig top…ikke stjerne-venlig). Med et lille supplement af julepynt fra det lokale supermarked var vi godt forsynet med alle de dejlige julepakker vi har modtaget fra DK– tusind tak alle sammen for julepynt, dansk guf, kalenderlys, servietter, sladderblade og ikke mindst alle de fine julekort. Det både varmede og pynter nu fint i det lille hjem.Blog Image

Varmen er kommet til Manly, hvilket jo er skønt. Desværre bringer det også ubehageligheder med sig. The Blue Bottles er nu at finde i bølgen blå. Dette er nogle små lede (blå) brandmænd som sviger voldsomt på huden, og man skal bare vente til smerten forsvinder efter en ½-1 time senere. Deres lange fangarme kan ikke ses når man bader, men smerten rammer med det samme. 7-9-13 skal det lyde herfra… Knock on woods og alt det der.Blog Image

Udover det har ”Gordon Tours” været i fuld sving med planlægningen af vores tur fra Cairns til Brisbane fra den 1-11. januar. En fuld pakket kør-selv-mini-ferie ligger nu klar, og vi venter kun på den sidste deltager (Mette) som gerne skulle indfinde sig den 27. Camilla tager med de første 4 dage og nyder lige et par dyk på revet samt en action pakket dag på en krokodille farm nord for Cairns. Herefter går turen syd på mod Brisbane – og hvad vi skal opleve undervejs må I læse om her på bloggen, når vi vender hjem!Blog Image

I går var vi til julehygge-middag i Woolloomooloo (ja det hedder byen – mon de havde fået for mange sjusser den gang de fandt på bynavnet…?) sammen med Camilla, Matt og Jason. Her var det ikke sildemadder eller flæskesteg, men store 400 grams aussie bøffer vi guffede i os…jo den form for julemad er godkendt herfra J Fed aften i godt selskab!Blog Image

Ellers har den stået på testning af ovn, indkøb af julemad og bestilling af noget der ligner en flæskesteg. Da ovnen og jeg ikke er bedste venner endnu (meget brændte småkager efter få minutter grrr, blege pizzaer på toppen og godt brankede i bunden osv.), ja så er jeg spændt på hvordan vores flæskesteg bliver. Backup planen er andebryster – som kan laves på panden he he he. Små kartofler kan man ikke få, så velvoksne brunkartofler vil blive serveret. Axel har kastet sig over risengrøden som med en god dansk opskrift, nok skal blive til en fortrindelig ris’a’lamande.
I morgen står den på oprydning af hytten så vi er klar til vores 2½ gæst juleaften. Camilla og hendes kæreste Gary + deres hund Dog vil gøre os hyggeligt selskab, og nyde en forhåbentlig ikke branket flæskesteg… Kryds fingre for os – ahhh!Blog Image

Vi ønsker Jer alle en dejlig jul og glæder os til at høre om Jeres aften. Ho ho ho and Mary Christmas from Manly. Blog Image