Rugbrødsmadderne var smurt og vandflasken fyld – frøken Gordon var klar til den store udflugt til Taronga Zoo på egen hånd. Matt (Camillas ven) fik medlidenhed med mig i går over min kedsomhed herhjemme som husmor, og tilbyd mig at komme, når som helst jeg havde lyst til zoologiskhave. Yes, jeg kommer i morgen 😀

Efter lidt over 6 timers morskab i dyrenes og børnefamiliernes selskab var en god dag forbi og de trætte fødder måtte hjem og hvile. Når man ved man har en hel dag og man selv kan bestemme hvilke dyr der skal ses og hvor længe – ja så er Taronga Zoo alt for stor. Jeg nåede kun halvdelen…godt jeg kan komme igen anytime. Sidste gang vi var i Taronga Zoo, havde vi høj sol og 30 grader og dyrene var temmelig sløve. I dag var det gråvejr og ca. 20 grader, og der var dømt fuld aktivitet i hvert et bur.
Chimpanserne gjorde sig til på deres utrolig flotte areal og en mor med sin lille søn fik sin sag for til stor morskab for os andre. ”Mor, hvorfor har aben så grim en numse?” Mor, hvorfor piller aben den anden i numsen?” – uha godt der er et stykke tid til jeg skal forklare mit barn sådan noget foran alle andre ha ha ha.
Hos de langhalsede giraffer var de kære børn på spil igen. En giraf hedder ikke en giraf, men Melvin fra tegnefilmen Madagaskar, og du skal ikke prøve at overbevise dit barn om andet…sådan er det bare! Og nej, når Melvin ikke er sjov længere skal man ned og se Gloria og hendes 3 måneder gamle unge (flodhesten). Den stakkels dyrepasser kunne ikke få overbevist ungerne om, at de 3 hun-giraffer altså hed noget andet – nej racen er en ”MELVIN” punktum 😉

Blog Image
Koalaerne havde fået unger og de guffede blade i sig og sprang lystigt fra træ til træ – ja jeg må have været heldig fordi de sover normalt 20 timer i døgnet. De hvide leoparder havde ægte ”cat-fight” og slog om sig med deres lange buskede haler. Løverne skulle også lige markere at de var til stede, og brølede så hele Taronga Zoo rystede. Leopard sælerne legede fangeleg og viste deres spidse tænder frem. I de mørke gange lå de forskellige slanger og dasede (bag glas heldigvis), men utrolig mange af de giftigste slanger findes i Australien. Skulle tage mig selv lidt i nakken, når jeg ikke lige kunne se kræet bag ruden….jeg mener hvor pokker er den så henne!!! Ahhhh!
Sprang let og elegant over edderkoppe-showet og mødes med Matt i undervisningsområdet i stedet for. Her fik jeg lige lov til at klappe kænguruen igen og den lille frække ”forvoksede rotte” jeg ikke kan huske hvad hedder. Åh, det har været en fantastisk dag, og i aften skal vi ned på den lokale rugbybane og høre gratis julekoncert med picnictæppe og det hele.Blog Image

Lidt bonusfotos fra en rigtig lokal decemberaften i Manly…