I torsdags var jeg til jobsamtale hos GN ReSound på en stilling som marketing koordinator. Jeg havde været så heldig, at få sendt mit cv ud gennem det danske netværk og det gav pote. Dagen efter lå der sørme en lille mail til mig, til trods for de havde sagt at de skulle have flere til samtale – armene fløj i vejret og ja beklager hvis jeg vækkede Jer derhjemme med opkald og sms’er, men lykken var FOR stor. Stillingen minder meget om hvad jeg lavede hos ASKO Vølund, nu skal det hele bare nås på 3 dage. Det er en deltidsstilling fra den 19. jan – 17. april indtil videre…hvis deres koordinator ikke kommer tilbage fra barsel, kan jeg højst sandsynlig blive. Spændende! Ja, hvad kan jeg sige – jeg er bare et stort smil!

Lørdag skulle det fejres med slentretur i Manly og brunch på en af de lækre helse cafeer langs stranden – bare rolig Axel slap og fik sit æg og bacon : )Blog Image

Herefter gik turen til rejsebureauet og turen til Guld Kyst blev formet – flybilletter, 2 x dyk på revet, billeje etc. er nu i hus. Vi tager til Cairns fra den 1/1 og kører ned langs kysten ned til Brisbane og flyver hjem til den 11. Axel starter på arbejde den 12 – så kan tøserne (Mette, Camilla og jeg) få lidt sladre-tid he he. Det bliver fedt at se mere af Australien – og så i godt selskab : )

Jeg skulle mødes med den danske pigeklub til ”julefrokost” i The Rocks i Sydney om aftenen. Det var super hyggeligt og der var et sjovt bånd mellem os med det samme – bare fordi man har et land til fælles thi hi. Det lille netværk er ved at blive større…

Søndag stod den i golfens tegn. Der findes et hav af smukke golfbaner i vores område…desværre skulle det vise sig, at man skulle være medlem for at benytte banerne. Et ”par golfbaner” senere havde vi fundet en pay and play og var klar – men men men så måtte Axel ikke have alm. T-shirt på, den skulle have en krave (polo eller skjorte). Hmmm, okay vi snupper golf en anden dag – men hvad er nu det?! Mini golf….og der må man gerne have t-shirts på, gå på banerne med alm. sko og tilmed grine højlydt. Blog Image

Blog Image

PS. Har I nogensinde set pelikaner på en golfbane – ja hernede flyver de lige over hovedet på en, og gud hvor er de dog store!Blog Image

Har I nydt Jeres weekend?!