Fredag den 28. november:
Som I sikkert har læst på bloggen var vi til forpremiere på sidelinjen på filmen Australia med Nicole Kidman og Hugh Jackman i hovedrollerne for et stykke tid siden. Fredag måtte stor filmen ses efter mange blandede udtalelser i medierne. Vi valgt at booke billetter til ”Silverscreen”, hvilket er en biografklasse mellem guld og monkeyclass. Store sæder hvor du næsten kan være to i, egen vinkøler i det lille bord mellem stolene, tilkalde knap hvis du ønsker flere drikkevarer, mad eller søde sager – jo tak vi sad godt og var klar til en helaftensfilm 😉
Smuk natur, godt skuespil, lidt tynd historie, en smule for meget hollywood style, men alt i alt god underholdning – vi giver den 4 ud af 6 stjerner!

Lørdag den. 29. november:
Røde/hvide flag, duften af nylavede æbleskiver og vaniljekranse mødte os, da vi lørdag tog til Dansk Julebazar i den danske kirke. Der var en skøn summen af danske stemmer, børn der hyggede sig i børnetombolaen og lange køer ved madboderne. Dansk smørrebrød med en Tuborg til, rugbrød og wienerbrød, brunkager og vaniljekranse, lakridser eller måske lidt remulade og ristede løg?! – Ja der var alt hvad en dansker kunne komme til at savne ;D Vi prøvesmagte dog et par æbleskiver og fik købt lidt kirsebærsovs og rødkål til julemiddagen. Så bliver den da lidt dansk… Blog Image
Vi fik sludret hist og pist, og jeg fik meldt mig ind i ”pigeklubben” som jeg nu skal til julefrokost med på næste lørdag i The Rocks. Skøn dag – og gud hvor er der mange danskere som ”lige” tog herned for et år…ja det blev så til 12+…! Don’t worry, vores plan er stadigvæk kun 1 år 😉Blog Image

Søndag den. 30. december:
Skyerne var fordrevet henover natten og havde efterladt himlen klar og blå. Tasken var pakket og cowboy hatten sat på sned – turen gik til Blue Mountains. Vi hentede Matt på vejen og kørte et par timer ind i landet, hvor bjergene ligeså langsomt voksede op forude. The Tree Sisters stod ranke med den svage blålige dis omkring sig fra de mange eukalyptus træer.

Blog ImageThe tree Sisters er 3 store klippe stykker (se billede) som har stor betydning for det oprindelige folk. Ifølge en aboriginal legende er det 3 smukke søstre som en anden aborigine høvding/stamme gerne ville have som sine koner. Søstrenes stamme ville ikke tillade det, så da kampen gik for sig mellem stammerne, forvandlede søstrenes medicinmand dem om til sten. Han blev dog slået ihjel under kampen og kunne derfor ikke ophæve fortryllelsen – og de tre smukke søstre var forstenet for altid. Blog Image
I bjergene er der altid køligt, og mange australiere tager gerne til Blue Mountains over sommeren for at køle af og nyde stilheden og den smukke natur. Ja, jeg vil nu mene det føltes som en go’ dansk sommerdag, men hvad ved en nordbo også om varme ikke sandt 😉
Blue Mountains dækker af gode grunde et stort område og vi kørte videre og så flere små vandfald, og endte ved The Scenic railway.

Blog ImageOmrådet her er en labyrint af gamle kulminer fra 1880’erne. Vi tog den gamle togvogn ned af bjerget som eftersigende er 45 grader stejl, men som føles mere som 90 grader!!! Blog ImageVi endte i bunden af dalen, hvor vi gik en smuk tur rundt i den tætte skov af eukalyptus træer, lianer og sjove planter. En svævebane fik os let til tops igen og gav os det sidste udkig over The Blue Mountains. En meget smuk dag i hyggeligt aussie selskab i form af Matt og alle hans røverhistorier. Nu venter det store arbejde forude med at redigere og slette nogle af de næsten 200 billeder vi fik taget den dag 😉Blog Image

Sidste nyt:
Jeg skal til samtale på torsdag hos GN ReSound (høreapparat firma) – en deltidsstilling fra januar til marts som marketings koordinator. Mit cv er blevet sendt ud til et dansk netværk, og her vendte den danske direktør tilbage med den mulige gode nyhed om et job. Jeg er naturligvis spændt på at høre mere om opgaverne – og om ikke andet er lidt erfaring bedre end ingenting ;D
Axel kæmper videre med de svingende opgaver og ikke mindst en meget speciel ledelse – han ser frem til juleferien den 19. december.
Ellers er der ikke sket så meget – vi er jo kommet ind i december måned, og jeg kan melde om manglende julepynt i gaderne hmmm, men vejret er nu med os og foråret er kommet (28 grader og sol). Take care!Blog Image