I tirsdags var den røde løbe rullet ud….desværre ikke for os, men for Nicole Kidman og Hugh Jackman. Den nye stor film Australia er ud over, at være en kærlighedshistorie også en måde at tiltrække flere turister til det storslåede land på. Masser af kendte og mindre kendte (set med vores dansker øjne) promenerede ned af den røde løber efter de var ankommet i deres mørktonede biler.

Blog Image

Hugh Jackman er netop blevet nomineret til årets lækreste mand af det amerikanske blad People. Både han og Nicole skrev autografer og fik taget deres billede sammen med det særlig inviterede/udvalgte publikum. Vi fik nu et godt “kendis-sus” fra vores placering.Blog Image

Ja, og til Jer McLeod’s døtre fans var “Terry” også at se på den røde løber. Thi hi.

Blog Image

Vi glæder os til at se filmen når den kommer i biffen her om en uge. Snupper dog lige James Bond på lørdag sammen med Camilla og Gary. Tænk nu er det snart weekend igen – gosh ugerne går hurtigt. Lige om lidt er det jo nytår – og det betyder besøg fra DK – jubii.