Lad mig se hvor skal jeg starte…hmm, jo i onsdags kom Camilla til Manly, og vi nød en varm og solrig dag på stranden – bare rolig mor vi havde masser af solcreme på 😉 Vi blev enige om at afprøve vores grill, og udråbte Axel til grill-mester og Camilla til hans første assistent. Sikke et måltid med den lokale slagters hjemmelavede pølser og alt hvad dertil hører – mums. Blog Image

Torsdag, torsdag hvad pokker lavede vi der?! Jeg havde en hektisk dag i storcenteret – ja tror det eller ej ”mester shopperen” kørte sig selv helt ned i søgningen efter fine sko til væddeløbet om lørdagen. Det er nu officielt – mine lange smalle fødder passer ikke til australske størrelser ;( Efter 5 desperate timer – var en nødløsning fundet, men det krævede også indkøb af ny festtaske – ej hvor ærgerligt he he. Så var det hjem og være kreativ med malerpenslen. Ja stuen var lidt tom og upersonlig – men nu er der AL’s klatmalerier over det hele, så nu er den ”i det mindste” ikke tom længere. Video-hygge og take-away var et must efter en meget laaaang dag!

Fredag skulle Axel til rejsegilde på byggepladsen. Det var sjovt og anderledes – og han fik sagt hej til lidt flere som arbejder på byggeriet. Rejsegildet måtte ikke holdes på byggepladsen, da dette ville være lidt risikabelt med ca. 150-200 mennesker. Derfor blev det holdt i North Ryde Rugby Unions Klubhus – med barbecue, øl og vin i lange baner (c’, Idyllen blev dog lidt spoleret af et massivt røgslør over hele området da nogle brandmænd var i gang med at afbrænde brandbælter lidt længere nordpå. Dette for at gøre det lettere for dem at kontrollere eventuelle bushfires i løbet af sommeren. Uha uha.
Camilla ringede desperat og spurgte hvad jeg mon bedrev tiden med på sådan en dejlig solrig fredag. Jeg var lige blevet færdig i træningscenteret og stranden kaldte, men kunne hører i telefonen at vi havde af gøre med et 9-1-1 emergency tilfælde. Hun var i såkaldt kjole panik! 8 kjoler – men hvad skulle hun vælge til væddeløbet lørdag… Jeg hoppede i bilen og satte kurs mod Parramatta. Jah, så er det man tænker, ville man i DK kører til Fyn fra København for at hjælpe med et kjole valg?! Hernede virker afstande anderledes så ja det ville man 😉 Efter monster kø, vejarbejde og den almindelige myldretrafik var jeg fremme og klar til undsætning. Vi havde en god og resultatrig eftermiddag – hvilket også inkluderede ALs nye nytårskjole! Nice…
Hjem og lave mad til min ”indtægtskilde” (Axel) og en god flaske rødvin skulle der til. Ja, vi er vel i et af de største vin lande så der er meget der skal prøvesmages 😉

Lørdag = væddeløb i Rosehill/Parramatta
I frygt for at vi skulle overhøre vækkeuret, vågnede vi (nok nærmere mig) alt for tidligt! Vi havde derfor god tid til at få strøget skjorten og plastret tærende ind – tøser I ved hvad jeg mener… nye sko – lang dag – tak fordi vi har Compeed 😉 Det havde tordnet og lynet hele natten, men Camilla mente det ville ændre sig til lørdag. Det små regnede lørdag morgen og så noget gråt ud åh åh! Vi havde lige sat os ind i bilen på vej til Parramatta, da Camilla ringede. Væddeløbet er AFLYST pga. vejret! F.U.C.K. Hun fortalte at de (arrangørerne) ville sætte en rodeotyr op og noget live musik optræden – Øv øv så husk jeres cowboy bukser vi får en vaske ægte Country day i stedet for, sagde hun. Her sad vi fuldstændig dresset op til det helt store – til væddeløb klæder australierne sig altid fint på i jakkesæt / gallakjole etc. Jeg forsøgte ikke at lyde skuffet i telefonen – så det blev et: ”Nåh okay, jamen jo, vi er kørt men vi har noget skiftetøj til i morgen vi kan tage på hvis det er…!?!” Det skal lige siges, at en af Camillas venner endnu en gang havde tryllet og skaffet os et gratis hotelværelse på Hotel Waldorf – Stort tak til Jason 😉
”Ha ha ha, der fik jeg Jer” lød det gennem telefonen. Grrr bare vent Camilla vi skal nok få taget fusen på dig også!
Blog Image
Camillas kæreste Gary havde fået fedtet sig ind til 5 stk. V.I.P Members Lounge billetter til væddeløbet på Rosehill. Sikke en oplevelse! Stort set alle mænd er iført jakkesæt og kvinderne er i farverige kjoler med fjer eller hat i håret. Champagnen flød og der var en intens summen i Members Lounge. Udenfor hvirvler det med hvide papirlapper og neonfarvede tal blinkede i et væk – vi stod midt i bookmakernes mekka. Flere væddeløb var i gang over hele Australien og man kunne spille på det hele. Forvirringen brede sig hos os, så vi besluttede os for at sætte os på tribunen og se det første løb uden ”indsats”.
Camilla fortalte lidt om hvordan man kunne læse sig frem til om det var en dygtig hest, men vigtigere var det at vi SÅ på hesten. Vi sad bogstavelig talt og kiggede efter stærke lårbasser og kraftfulde overkroppe… Vi lavede vores egne uskyldige (og gratis) bud på hvilke heste der ville vinde – lad mig blot sige, øvelse gør mester. Blog Image

Camilla tog os med ned i stalden for at hilse på Gary og alle hestene. Gosh jeg er blevet sej til det der hesteklapperi 😉 Vi havde besluttet os for, at vi ville putte penge på det sidste løb den dag og nu gik der taktik i den. Hvem skulle man gå til, hvilken hest skulle man vælge, og ikke mindst hvornår skulle man lægge sit bud. Oddsene ændrede sig sekund for sekund. Jeg valgt hest nr. 11 News Alert – ja en gang imellem må man jo ty til sit lykketal når gode råd er dyre. Axel valgte nr. 2 Wasted Emotions – da den før løbet var blevet udråbt til vinder. Dårligere odds, men hva’ pokker det gælder jo om at smage sejren ikk’! Vi lagde vores bud (både som vinderhest og bedste placering 1.,2. el. 3. plads), og skyndte os ud på tribunen – sikke et adrenalin kick man får når der pludselig er penge involveret… Kan pludselig godt forstå folk der gambler! Blog Image
Løbet var i gang og man turde dårlig nok kigge ned på banen. Folk råbte og skreg i munden på hinanden – og alle holdt godt fast på deres hvide ”vinder” kuponer. Hest nr. 2 løb en ”hestemule” foran nr. 11 og blev løbets vinder = Axel!!!! Hvorfor var det så lige at man kun puttede 50 kr på dyret ?! Nåh, men vi var meget stolte over vores gevinster. Jeg havde vundet på placering og Axel på vinderhesten. Alt i alt gik vi ud med et overskud på 45 kr. – mange bække små – og husk øvelse gør mester. Camilla, hvornår skal vi af sted igen?!
Vi sluttede dagen af med middag på Waldorf og drinks på den lokale pub. Sikke en fantastisk dag vi havde – med eller uden rodeotyr 😉Blog Image

Søndag formiddag stod den på shopping – IKEA ligger i Parramatta og der kan man købe rugbrødsblanding jubii 😉 Nej, vi manglede et sofabord og lidt havemøbler for at fuldende vores nye hjem. Inden da kørte vi lige forbi et par private garage salg (loppemarked), og her fik vi et gratis lille spejl og et billigt golfsæt til manden. Ak ja så ved jeg godt hvad vi skal de næste mange weekender…
Alt er nu samlet og underligt nok manglede der ikke en skue eller en dims – det er jo trods alt IKEA ting! Fantastisk! Blog Image

Hvordan har Jeres weekend været?

TIL BRUGERNE AF BLOKKEN:
Nogle af Jer har kommenteret at vi ikke lægger nok billeder op, og ja det er for dårligt og vi ser straks på det. MEN nu hvor vi er ved brokkeriet så kommer der lige lidt herfra – hvor bliver alle Jeres breve af?! Det ville nu være så hyggeligt, at tømme postkassen og der lå et lille håndskrevet brev, postkort, gul lap hvad som helst fra Jer i DK. Skulle I påstå at ikke har adressen så kommer den sjovt nok lige her:

1/115 Sydney Road
2095 Manly
NSW
Australia

Vi savner Jer jo bare 😉