Hurtig update….

2 x medlemskab til det lokale fitness center ” New Image” er købt. Så nu skal vi rigtig i gang med at trimme vores danske spæk.
I går var vi til vores første “Fat Attack” time, med løbende rotering mellem forskellige poster. Mavebøjninger, vægtløftning, step, løb mv. Super sjov time og vi var begge godt røde i hovedet da vi ramte bruserne.

Standarden er en NOGET anden end den man kender fra Fitness DK. 80 m3 til 8 forskellige holdtyper, løbebånd + kondicykler, alm. træningsmaskiner, vægt til de tunge drenge – alt dette inkl. omklædningsrum og reception. Pyha der er godt pakket – og så koster det mere end et medlemskab hos Fitness DK ha ha ha de ved hvordan det skal gøres.

Tirsdag står den på boksning og måske (hvis jeg kan lokke den gamle mand med til) en omgang Pilates…. Weekenden byder på en tur til Bondi Beach, hvor vi skal se på sandslotte langs kysten – ca. en kilometer med skulpturer af sand! Herfter står den på Søren og Nikkis farvel-fest nede i byen.

Rigtig god weekend alle sammen – I fortjener det sikkert!