I går (tirsdag) fik den lille husmor “indekriller” og lokkede den hårdtarbejdende mand med i biffen. Nøj, det er som at tage til Nordpolen i bikini hvis man går i biffen her – brrr brrr al deres air condition! Hvis man er på første date må det dog være et klart score trick – hold varmen HELT TÆT sammen 😉 Vi så Burn after reading – vores anbefalinger er: Vent til den kommer på video, lej den en søndag hvor du har de onde tømmermænd og har let til latter…ellers vælg en anden film.

Hmmm, har på fornemmelsen at Axel har haft en finger med i spillet når det gælder vejrsituationen og min jobsøgning. Jeg skal bare ikke have lov til at drive den af på stranden eller slupre kaffe i mig på en fortorvscafé – 3 dage med regn, blæst og hagl… Men okay jeg har da fået undersøgt jobmulighederne og lagt mit cv ind flere steder – dygtig pige 😉Blog Image

Højre / venstre-konfus er jeg dog lidt endnu. I dag skulle jeg en tur i storcenteret ( ja ja ja jeg kan jo ikke være jobsøgende 24-7), her startede jeg med at åbne døren og sætte mig ind – hmm ikke noget rat i den side ups vi prøver lige den anden side så. I centeret var jeg lige ved at tage den på “bib” og albuer ned af rulletrappen – ja den gik så op af og ikke ned af – dem har de også byttet rundt på. Afslutningsvis satte jeg mig ind i bilen og kunne ikke finde nøglehullet og satte blinklyset til i stedet for vindusviskeren. Der klukkede jeg så højt og tænkte – dumme dänen… Men trods stiv kugling og kraftig regn gik min første tur alene i trafikken fortrindeligt! Til info siger de dog goddag med højre som alle os andre normale mennesker he he.

Axel har nu været på arbejde i hele 3 dage og på fredag er der løn. Ja, hernede er man 14 dags lønnet, så det skal fejres med gode bøffer på The Outback – en restaurant som vi stiftede bekendskab med i L.A. Mums mums..