Så er det vist på tide der kommer lidt nyt på blokken.

I fredags var vi på en heldags vandretur (pssst…det bliver det jo til når Axel først tager sit kamera med 🙂 Super flot natur og udfordrende stier gennem terrænet . Undervejs besøgte vi Quranteen Station. Tilbage i 1820’erne valgt den australske regering at omdanne netop dette område (North Head) til karantæne camps for dem med pest, kolera og andre smitsomme sygdomme. Dette husede både australier og de mange kinesiske tilflyttere, som på dette tidspunkt strømmede til landet i håb om at finde lykken i det australske guld. Området i dag er et stort museum, med ture gennem bygningerne, nat ture inkl. spøgelseshistorier, Manlys første teater spiller her, restauranter etc. Skræmmende billeder og kummerlige forhold, tydelige spor af klasseskellet mellem 1. og 3. klasse/ mellem australier og kinesere. Efter Q-station traskede vi videre ud til det nordligste punkt på Manly North head. Her var der den mest fantastiske udsigt over både Sydney og hele kysten ved Manly. Pludselig på stien foran os sad der et pindsvin/mini myresluger og guffede myrer i sig. Den var super sød, men var ikke scene vant da lyden fra Axels kamera var pænt skræmmende thi hi. Senere fandt vi ud af, at det var et meget sjældent syn vi havde fået os. På turen rundt mødte vi et par damer som sad så flittigt og noterede på nogle skemaer. Det viste sig at være hvalentusiaster som noterede alle de gange de i løbet af dagen havde set hvaler….tror i lige Axel og jeg røg over til gelænderet og spejdede det bedste vi har lært ud over havet! Tålmodighed og et trænet øje ville nok have hjulpet – vi så ingen ting ;( Men det er her fra august til november at hvalerne forlader området for, at drage ud i Atlanterhavet og finde føde – for så i juni-juli at vende tilbage for at yngle. Vi må der op igen med kikkerten under armen. Blog Image

Lørdag fulgtes vi med Søren og Nikki til Palm Beach – som er en lækker strand der ligger en lille times kørsel om væk og som også har en vandretur op til et fyrtårn. Axel og Søren hoppede i bølgerne med det samme, Nikki (som er 5 måneder henne) gav hurtigt op og ja undertegnet var nok bare en kylling…det boblede ikke nok i overfladen brrr brrr. Smuk dag på stranden og med en fed tur op til fyrtårnet – og kolde øl ventede på os hjemme ahhhhhh. Blog Image

Søndag var vi i Sydney og nyde en hyggelig frokost med Camilla og Matt. (Camillas gode ven – Aussie dyrepasseren Matt) Matt lovede (da han var i DK i september) at tage os med på en V.I.P. tur rundt i Zoo, så i næste weekend skal der klappes og tages billeder jubiii! Blog Image

I dag er Axel draget af sted på arbejde – første dag – og lille mor sidder her spændt og venter på nyt fra ham. Jeg har fundet nogle forskellige Recrutment Agencles som jeg skal kontakte og få sat et par interviews op med. Vi har klart brug for to indkomster, hvis vi også vil have råd til at se noget andet end Manly. Husk lejligheden er vores fra den 8. november af – dvs. vi kan tage imod gæster 😉 Dog er værelset booket til Mette og Cille fra den 27/12 – 15/01 og igen i slut feb – start marts til mine forældre – men ellers kan man nemt booke sig ind via sms på +61 4142610088 (AL) +61414261085 (Axel) eller ved blot at sende en mail. Husk Axel fylder 30 den 14.06.09 – hvilket gerne må bruges som påskud for en eventuel rejse 🙂

Roger over and out fra hjemmefronten her i Manly!

Ps. Til dem der har spurgt på vores adresse er det:

Unit 1 / 115 Sydney Road
Manly NSW 2095
Australia