Sikke en fed dag vi havde i går! Axel skulle til samtale kl. 10, så vi tog den lokale ekspres bus ind til Miltons Point hvor kontoret ligger. HAN FIK DET! Han får det som blommen i et æg: 1. det er en ekspres bus, 2. den går fra hoveddør til hoveddør, 3. firmabil til at køre ud på byggepladsen, bonus 4. han får lang juleferie fra den 19/12 – 05/01! Samtalen tog kun 20 min. – og var meget konkret og præcis.

Vi tog med Søren op og så byggepladsen, så Axel lige kunne møde de forskellige entreprenører. Ja, herned er det åbenbart modsat af DK – her er det entreprenørerne der bestemmer, og det er dem som hyrer arkitekt-/ingeniør-/konstruktørfirmaet og ikke omvendt. Da Søren i sin tid startede på projektet for 1½ år siden var de ved fundament-fasen og nu er de ved 6 etage. Hospitalet skulle stå klar til ultimo 2009 – så Axel får det næsten af se færdigt.

Blog Image

Senere på dagen ringede Søren med den gode nyhed…. Lejligheden var vores! Lige pludselig blev det en endnu mere fantastisk dag – så det fejrede vi med Søren og Nikki på et lækkert Steak House lige ned til stranden og afsluttede aften med en god is fra Royale Copenhagen icecreme 😉

Apropos is….. Axel havde sin sag for forleden dag i det store indkøbscenter Warringah Mall bare 10 min fra Manly af. I supermarkedet gik vi den ”falske vej” ned forbi ismontrerne. Jamen, hvis der er nogen af Jer som bare af halvt så is-glade som jeg, ville I også have været gået i chok. Der var en hel langside med is – alle slags is – alle slags størrelser – alle slags priser. Halleluja jeg var lige kort i himmelen! Axel opdagede heldigvis min krops acceleration mod fryseskabene, så han kunne holde mig i behørig afstand fra de forbudte bøtter. Jeg mener 9 kr. for en 2 liters okay vanilje is – og kaffeis til 25 kr for 1½ liter…ej, nu savler jeg helt i tastaturet J Godt vi kun har en mini fryser, ellers kunne det godt gå hen og blive farligt. Hmmm, måske man bare skulle være fornuftig og finde det lokale fitness center!

Blog Image

Forestil jer lige at det er en væg som er tre gange så lang – det kunne bare ikke være på kameraet!

I dag torsdag, som vi har navngivet ”Praktisk dag” – skal vi bare mange ting i forhold til bil, lejlighed, bankpapirer etc. Solen er fremme i dag og det ligner mere en dag hvor man burde tage den røde bisse og cruise op ad kysten og se lidt surf. Vi må se klokken er kun ti om morgen her – masser af tid.

Så hårdt arbejdende venner – når i vågner er det torsdag og I er tættere på weekenden end i var i går 😉 Enjoy!