Så er der nyt fra de to Aussi tosser…

Blog Image

Lørdag stod den på den helt store sightseeing tur i Sydney. Fra Manly hvor vi bor, kan man sejle med færgen ind til Sydney på kun 30 min. Turen er noget af det smukkeste. Flot natur, turkistblåt vand, og delfiner der hopper langs færgen – og indsejlingen til Sydney er langs operahuset og under Harbor Bridge! Ja, vi har taget turen 3 gange og Axel har nu nok 567 billeder af det – gab gab glæd jer til at se vores billeder. Don’t worry jeg skal nok finde delete-knappen på hans fancy kamera J

Blog Image

I dag (søndag) var det ”store biljagt-dag”, dvs. Camillas ven kunne skaffe os en god, pålidelig ose til ingen penge. Turen gik derfor op da floden til Paramatta – hvor vi efter en times lang sejltur, der både inkluderede vilde pelikaner, hvide Kakaduer og en spejden efter hajer (som eftersigende skulle yngle op af floden), mødte Camilla til en hyggelig frokost inden biljagten gik i gang for alvor. Jagten blev kort. Der holdt vores skinnende røde Holden Commendor fra 94. Axel kastede sig ud i testkørslen, hvilket jo i Australien foregår i venstre side af vejen oh no oh no, men den kørte som en drøm og plads får vi nok af. I bagagerummet kan vi godt smule 4 mexicanere hvis det skulle være! Dagen forinden havde vi undersøgt makedet, og en bil i den stand er fundet for 4000 $. JA TAK, vi kommer i morgen med en forsikring under armen. SOLGT ! Uhhhuu, vi får bil i morgen tra la la la.

Så der bliver virkelig noget at fejre, hvis vi også får et ja fra udlejer om at lejligheden er vores!

Billeder og update følger i morgen – cross your fingers for us!