Fra DK til AUS

Efter en hyggelig og noget vemodig afsked i lufthavnen, nåede vi lige ombord på flyet til London. Til trods for lidt start forsinkelse, nåede vi også flyet videre til Hong Kong og fandt vores pladser bagerst i flyet… okay skal man se lyst på det så var vi da tæt på drikkevarerne og toilettet 🙂Blog Image
Hong Kong lufthavn var stor og moderne – men udenfor var det bare gråt i gråt – selvom klokken kun var halv fem om eftermiddagen da vi ankom. Det bliver spændende at se byen rigtigt når vi en gang vender næsen hjemad igen. (Booket 4 dage i Hong Kong)

Morgenlyset ramte os og vi nærmede os Sydney. Vi havde den mest fantastiske indflyvning til Sydney. Google Earth go home 🙂

I lufthavnen i Sydney stod Camilla klar med ballon og kaffe – SKØNT! Så begav vi os ellers ud i morgentrafikken som jo foregår i venstre side…ahhhh! Godt Camilla har 2 års erfaring i det thi hi. Vi stoppede lige og sagde godmorgen til Operahuset og Harbour Brige, før turen gik videre til Manly. Dejlig by (lidt større end Lyngby) med god atmosfære. Camilla var god og fik trukket de to meget trætte danskere med ind i telefonbutikken og banken. Tror det var godt hun var med til bankmødet, da vi bare sad og nikkede med lukkede øjne hi hi – mange tak Camilla! Blog Image

Lejligheden er bare perfekt -vi føler os allerede hjemme. To store soveværelser, stor stue, fint køkken og bad, og en hyggelig spisestue med udgang til vores egen mini “have”. Meeeen….desværre er det ikke vores endnu. Vi skal nu dokumentere at vi er pålidelige lejere og at vi har kunnet betale husleje til tiden etc. Godt vi kender vores tidligere udlejer ganske godt he he he. Så kryds fingre for os på mandag hvor vi skal tale med udlejer – vi skal bare have denne her lejlighed. Den ligger på en bakke (der er mange bakker i Manly – ahhh) og fra stuevinduet kan man se havet! Den ligger 10 min fra hovedgaden (ned af bakke) og herfra går færgen til Sydney også. Så nu skal vi på jagt efter en bil så vi kan komme rundt i området.

Vi spiste middag med Søren og Nikki (dem der bor i lejligheden nu) – super søde mennesker, og Søren var klar til at lære Axel op i jobbet, hvis han ville starte allerede den dag han skulle til samtale. Ja, så han har åbentbart fået jobbet inden samtalen , så vi klager ikke 🙂 Søren og Nikki rejser til New Zealand den 8/11, og Axel skal overtage Sørens job så lidt start hjælp fra Søren ville jo være super.
Vi måtte kapitulere kl. 21.30 og kastede os i …nej ikke dynerne..men i dobbelt lagnet! Ohhh no! Det kommer vi nok til at kæmpe med de næste par dage, men i nat var vi bare så trætte at vi sov til kl. 14 i dag – vildt nok! Og nu render vi rundt som to zombier og glæder os til at sove lidt mere thi hi. Tror min jobsøgning må vente lidt til kroppen er lidt mere levende og de røde øjne er forsvundet thi hi.

I morgen står den på lørdags sightseeing i Sydney og søndag måske på biljagt. Billederne er på vej, denne computer vil bare ikke acceptere vores kort.
Vi har det dejligt og skal nok få rystet jetlaget af os hurtigt!

Axel og Al
Blog Image

PS. Vi føler os allerede godt hjemme med to danske isbarer i byen 😉 Kom dog ned og smag – vi gir’!